Coworking, maker space en events voor Makers, creators
& innovators

Microlab is een stad in een stad, ontworpen om te inspireren en creativiteit te stimuleren.

Een coworking met comfortabele, flexibele en betaalbare kantoren en ateliers. Een plek die verbindt en waar iedereen met passie aan zijn of haar onderneming bouwt.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een rondleiding in één van onze vestigingen.

Afspraak maken

pin

Locations

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Lees verder

What's happening...

Wat je krijgt

Wij nemen graag jouw randzaken uit handen. Onze community teams bieden belevingen en services waardoor jij  je volledig kan focussen op je werk en kunt genieten van zaken waar jij energie van krijgt.

Onze vestigingen

Rotterdam

Eindhoven

 • Microlab
  Rotterdam

  Microlab Rotterdam is dé nieuwe coworking space van Rotterdam en omstreken. Wordt nu member en profiteer van unieke voordelen!

  300 Members
  15 vergaderruimtes
  6 verdiepingen
 • Microlab
  Eindhoven

  Onze locatie in Eindhoven is gevestigd op het bruisende Strijp-S op een steenworpafstand van het Philips stadion. Bekijk de pagina van onze inspirerende coworking space in Eindhoven.

  900 Members
  25 Vergaderruimtes
  8 Verdiepingen

Wat onze members vinden van Microlab

 • De vele facilitaire services die Microlab biedt, ontzorgen zodanig dat dit een plek is waar je jezelf kan focussen op wat er echt toe doet.

  Tessa Dwyer Connect
 • Microlab is een warme omgeving met veel daglicht en een kleurrijk interieur wat maakt dat je met meer energie je werk doet. Vooral de skybar is een fijne plek en nodigt erg uit om zowel met je eigen collega’s als met andere members een drankje te gaan drinken.

  Tessa Dwyer Connect
 • Ook als je minder een fysieke maker maar meer een denk-maker bent dan is Microlab een thuisbasis waarmee we klanten verrassen wanneer we ze hier mee naar toe nemen.

  Tessa Dwyer Connect
 • Microlab biedt flexibiliteit in de groeifase van een bedrijf. Er zijn genoeg mogelijkheden om extra ruimte te krijgen en de optie van een jaarcontract heeft voor ons voordelen die niet overal worden geboden.

  Glenn Bergmans Dutch Coding Company
 • Wij als Dutch Coding Company hebben binnen Microlab steeds een stap verder kunnen maken doordat er genoeg mogelijkheid was om door te groeien. Dit maakt Microlab een goede plek voor bedrijven in de scale up fase

  Glenn Bergmans Dutch Coding Company
 • Het is niet de vraag waarom je naar Microlab gaat, maar wanneer….

  Microlab is een inspirerende en creatieve omgeving met mensen die meedenken met je bedrijf. Het DNA van Microlab vult ons bedrijf Bellus Toys supergoed aan, waardoor je niet 1 maar 2 stappen vooruit kunt zetten.
  Zo organiseert Microlab ook altijd leuke activiteiten voor elk wat wils…
  En natuurlijk de borrels in de Skybar… 
  😉

  Jacob Westland Bellus Toys
 • Bij de opstart van onze vereniging in 2019 hebben we direct gekozen voor een huisvesting in Microlab. Ik vind de community zeer waardevol. Je hebt alle expertises in huis! We hebben in twee jaar tijd dan ook met meerdere members van Microlab samengewerkt. Samen sta je sterker en maak je de maatschappij mooier.

   
  Jake Aerdts Ledenservice Zuidzorg
 • Met de faciliteiten, evenementen en sfeer die Microlab biedt, kunnen we de juiste mensen aantrekken en behouden. Wat voor mij als ondernemer ook interessant is, is het flexibele karakter. Wij zijn hier van 12 naar 30 medewerkers gegroeid. Microlab is schaalbaar. En dat is voor ons als ‘in beweging zijnde’ organisatie erg belangrijk

  Emile ABC E BUSINESS
 • In 2019 zijn we naar het Microlab verhuisd vanwege de uitstraling, het gevoel en mogelijkheden voor onze medewerkers. Denk aan sporten, borrels en een werkplek die 24/7 beschikbaar is. Inmiddels hebben we ontdekt hoe waardevol het concept coworking is en zijn intern al 3x zonder problemen verhuisd.

  Wesley ScherpOnline

Waarom we bestaan

Microlab bestaat om mensen te helpen en ze te inspireren zichzelf te ontplooien, zodat ze meer voldoening uit hun leven halen en zo gelukkiger worden.

"Omdat gelukkige mensen elkaar beter behandelen"

Het leven is te kort om dingen te doen waar je niet gepassioneerd over bent.

Het is inspirerend om te leren van de successen en fouten van andere mensen, maar het blindelings kopiëren van hun methoden is dom.

We kunnen allemaal meer bereiken als we middelen en kennis delen.

Het is geweldig om mensen te helpen.

Je kansen in het leven moeten niet afhangen van wie je kent of hoeveel geld je hebt.

De beste doelen zijn groot en schijnbaar onmogelijk.Een zinvol leven wordt besteed aan het stellen en bereiken van dergelijke doelen

Microlab

Microlab in de pers

press-ed@2x

Microlab Eindhoven opent flexkantoor in toren in hartje Rotterdam

Lees meer

elle_logo

Dit is misschien wel de creatiefste werkplek van Nederland - en misschien is er nog wel een werkplek voor je vrij.

Lees meer

ad_logo

Je thuiswerkplek beu? Huur een flexplex met uitzicht over de stad (en toegang tot een skybar)

Lees meer

ad_logo

Microlab Eindhoven kan langer doorgaan en krijgt centrale rol in volgende fase van Strijp-S

Lees meer
750 werkplekken
25 vergaderruimtes
6 verdiepingen
2 skybarren
Microlab

Wil je Microlab van dichtbij meemaken? Kom langs...

Afspraak maken