pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures

Microlab Rotterdam Full-service flexkantoren en coworking in hartje Rotterdam

Afspraak maken
LiSt_2022_06_02_LSF5105-2
Lees verder

What's happening...

DSC_6124

Ruim aanbod aan Flexibele kantoorruimtes bij Microlab Rotterdam

Zoek je een kantoor of werkplek in centrum Rotterdam? Geen zin in lange huurcontracten omdat je niet weet waar je over x aantal maanden staat en gewoon flexibel wilt zijn? Geen zin om tijd en energie te besteden om de nodige faciliteiten voor een kantoorruimte te regelen?

Wat krijg je

Een omgeving die je verbindt en inspireert, maar ook ontzorgt. Onze hospitality teams
bieden belevingen en services waardoor jij je volledig kan richten op je werk en kunt
genieten van de zaken die belangrijk zijn.

 

 

Ontdek hoe huiselijk, warm en inspirerend een werkomgeving kan zijn

Een inspirerende werkplek, waar geen verdieping en geen kantoor hetzelfde is. Microlab Rotterdam is gemaakt om ontdekt te worden: vol glazen flexibele kantoorruimtes, kunst, planten en warm ingerichte community spaces. Microlab brengt facilitaire diensten naar een volgend niveau. Wij denken aan de zaken waarvan je niet wist dat je het nodig had: flexibele contracten, een douche, prachtige werkruimtes, borrels op donderdag en vrijdag, skybar en honderden gelijkgestemde makers en innovators om mee om te gaan, en samen verder te ontwikkelen.

Jij neemt je laptop mee en wij regelen de rest

En ja, we bieden ook de essentiële dingen die je nodig hebt om je bedrijf te runnen: vergaderzalen, 24/7 toegang, meubilair, snel internet, schoonmaak en niet onbelangrijk: heerlijke koffie & thee. Toch liever een beetje van 'jezelf'? Je bent vrij om eigen meubilair mee te nemen om jouw flexibele kantoorruimte in te richten.

testimage

Een andere dimensie aan flexkantoren

Ben jij die start-up, MKB'er, ZZP'er of juist corporate die op zoek is naar flexibele kantoorruimte, in een inspirerende omgeving, in het hart van Cool District omringd door ondernemende mensen net zoals jij? Waar wacht je nog op en kom eens kijken om Microlab zelf te beleven! Flexibel zijn krijgt bij Microlab een hele andere dimensie.

Afspraak maken

Waarin Microlab Rotterdam
zich onderscheidt

2018_Microlab_HowWeDoThings_04-01-1

Full coworking space service

No more worries! Je kan je als bedrijf richten op je eigen activiteiten terwijl wij de rest regelen. Dit alles op een niveau dat zelf lastig te behalen is. Microlab tilt de facilitaire services naar een hoger niveau: van Lucifer koffie, Cisco netwerk, Skybar met Brand bier en Heineken 0.0 tot receptie en postdiensten. Niet te vergeten: overal staan echte planten.

2018_Microlab_HowWeDoThings_04-04 (1)

Actieve & diverse community binnen Microlab

Maak deel uit van een actieve en diverse community met veel mogelijkheden voor samenwerkingen en gezelligheid. Zoals wij bij Microlab graag zeggen: wel de lusten van collega's maar niet de lasten. Van start-ups, MKB, corporates, ZZP'ers en veel meer.

2018_Microlab_HowWeDoThings_04-09

Een top locatie in Rotterdam

Maak indruk op je team en klanten met een representatieve flexibele kantoorruimte binnen Microlab. Gelegen in een stedelijke omgeving die een rijk scala aan eetgelegenheden, conceptstores en hippe ondernemingen bieden. Goed bereikbaar met OV, fiets, en auto welke je kunt parkeren in de parkeergarage.

Flexibele kantoorruimte huren?
Voordelen op een rijtje!

Offices
€400-€450 /maand/member

Voor bedrijven en entrepeneurs met een eigen all-inclusive kantoor ruimte

Dedicated
€300 /maand/member

Een vaste plek in onze Community Space, voor klein-ondernemers en ZZP'ers.

Nomad
€175 /maand/member

Voor flexwerkers en ZZP'ers. Kies elke dag een nieuwe favoriete plek om te werken.

Flexibele memberships
Vanaf 3 maanden
Vanaf 3 maanden
Vanaf 1 maand
24/7 toegang
08:00-18:00
Community space
Eigen bureau
Privé kantoor
Meeting rooms
Meeting rooms
Energieverbruik inbegrepen
Postadres registratie
Services
Receptie service
Community service team
Schoonmaak
Super snel internet
Gratis koffie & thee
Printen & Scannen
Microcoins
20+2p.p
11+2p.p
Additioneel
Member netwerk
Events
Community events
Microlab Academy
Skybar drinks - Donderdagen en vrijdagen

Wat vinden onze members van Microlab

 • De vele facilitaire services die Microlab biedt, ontzorgen zodanig dat dit een plek is waar je jezelf kan focussen op wat er echt toe doet.

  Tessa Dwyer Connect
 • Microlab is een warme omgeving met veel daglicht en een kleurrijk interieur wat maakt dat je met meer energie je werk doet. Vooral de skybar is een fijne plek en nodigt erg uit om zowel met je eigen collega’s als met andere members een drankje te gaan drinken.

  Tessa Dwyer Connect
 • Ook als je minder een fysieke maker maar meer een denk-maker bent dan is Microlab een thuisbasis waarmee we klanten verrassen wanneer we ze hier mee naar toe nemen.

  Tessa Dwyer Connect
 • Microlab biedt flexibiliteit in de groeifase van een bedrijf. Er zijn genoeg mogelijkheden om extra ruimte te krijgen en de optie van een jaarcontract heeft voor ons voordelen die niet overal worden geboden.

  Glenn Bergmans Dutch Coding Company
 • Wij als Dutch Coding Company hebben binnen Microlab steeds een stap verder kunnen maken doordat er genoeg mogelijkheid was om door te groeien. Dit maakt Microlab een goede plek voor bedrijven in de scale up fase

  Glenn Bergmans Dutch Coding Company
 • Het is niet de vraag waarom je naar Microlab gaat, maar wanneer….

  Microlab is een inspirerende en creatieve omgeving met mensen die meedenken met je bedrijf. Het DNA van Microlab vult ons bedrijf Bellus Toys supergoed aan, waardoor je niet 1 maar 2 stappen vooruit kunt zetten.
  Zo organiseert Microlab ook altijd leuke activiteiten voor elk wat wils…
  En natuurlijk de borrels in de Skybar… 
  😉

  Jacob Westland Bellus Toys
 • Bij de opstart van onze vereniging in 2019 hebben we direct gekozen voor een huisvesting in Microlab. Ik vind de community zeer waardevol. Je hebt alle expertises in huis! We hebben in twee jaar tijd dan ook met meerdere members van Microlab samengewerkt. Samen sta je sterker en maak je de maatschappij mooier.

  Jake Aerdts Ledenservice Zuidzorg
 • Met de faciliteiten, evenementen en sfeer die Microlab biedt, kunnen we de juiste mensen aantrekken en behouden. Wat voor mij als ondernemer ook interessant is, is het flexibele karakter. Wij zijn hier van 12 naar 30 medewerkers gegroeid. Microlab is schaalbaar. En dat is voor ons als ‘in beweging zijnde’ organisatie erg belangrijk

  Emile ABC E BUSINESS
 • In 2019 zijn we naar het Microlab verhuisd vanwege de uitstraling, het gevoel en mogelijkheden voor onze medewerkers. Denk aan sporten, borrels en een werkplek die 24/7 beschikbaar is. Inmiddels hebben we ontdekt hoe waardevol het concept coworking is en zijn intern al 3x zonder problemen verhuisd.

  Wesley ScherpOnline

Bekijk enkele faciliteiten
van Microlab Rotterdam

Vergaderruimtes Vergaderen

Boek als member gratis één van de vele meeting rooms beschikbaar van 4 - 100 personen voor welke gelegenheid dan ook. De meeting rooms zijn volledig voorzien van alle gemakken en gelegen midden in het hart van onze community.

Skybar Ontspannen

Vanuit de skybar ontdek je Rotterdam zoals je de stad nog niet hebt mogen bewonderen. Dit is de plek waar alle members samenkomen; de perfecte omgeving om gedurende de dag zakelijke afspraken te verwelkomen onder genot van een kop koffie of proost 's avonds op alle behaalde successen of gewoon omdat het kan. 

Playground Plezier

Even toe aan een andere omgeving en wat ontspanning? Op elke etage hebben we een ander sport of spel waar je je even kan uitleven. Denk aan basketbal, een putting green en meer! 

Community ruimtes Coworking

In onze stad-binnen-een-stad zijn de community spaces de stadspleinen waar members werken en met elkaar verbinden. Ingericht in een warme huiselijke sfeer en geen één verdieping hetzelfde. 

Locatie

Aert van Nesstraat 45,
3012 CA, Rotterdam

Route

Neem contact op voor een rondleiding

De enige manier om Microlab echt te begrijpen, is door het te zien. Wellicht heb je ook nog specifieke vragen? Dan biedt onze persoonlijke rondleiding de perfecte uitkomst voor jou, natuurlijk onder het genot van een lekkere kop koffie! We zullen je ook aan enkele van onze inspirerende members voorstellen.

Boek een rondleiding door Microlab Rotterdam