pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Eindhoven

Evenementenlocatie

Inspirerende evenementenruimtes op Strijp-S

Laat je inspireren door de mogelijkheden bij Microlab

In het hart van het bruisend stadsdeel Strijp-S in Eindhoven ligt Microlab Eindhoven. Een inspirerende en veelzijdige locatie met een vibe die jouw event net even anders maakt. Microlab Eindhoven biedt een breed scala evenementenruimtes aan. Zo zijn er ruimtes geschikt voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, brainstormsessies, maar ook voor workshops, netwerkevenementen of bedrijfsborrels. 

Microlab Eindhoven, is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf beide NS stations) als met de auto. Parkeren kan voor de deur.

Boek jouw evenement

 

 

Jouw event bij Microlab

Microlab is een coworking space voor makers. Ruim 250 bedrijven en 1.500 members delen hier niet alleen kennis en ervaring, maar ook hout-, metaal- en keramiekwerkplaatsen, een waanzinigge skybar, een playground met onder andere air hockey en tafeltennis, 15 professioneel ingerichte meeting rooms, phone booths, ontmoetingspleinen, een multifunctionele conferentiezaal en een sky.

Op elke verdieping stap je weer in een andere wereld. Een wereld waar dagelijks members bezig zijn met maken, innoveren en vernieuwen. Als gast van Microlab ben je ‘member for a day’. Je ervaart de vibe die onze members creëren in een broeinest van creativiteit. Jouw vergader- of evenementenruimte ligt midden in het hart van deze bedrijvigheid. Als member for a day heb je deze dag volledige toegang tot alles wat Microlab te bieden heeft.

Je bent altijd van harte welkom voor een rondleiding om persoonlijk de sfeer te proeven!

Boek jouw evenement

 

 

Verschillende evenementen ruimtes

Afhankelijk van het type evenement en de grootte van de groep bieden wij verschillende soorten ruimtes aan. Onze speciaal ontworpen evenementenruimtes op de 1/2e en 2e etage zijn geschikt voor presentaties en bijeenkomsten. Beide ruimtes zijn flexibel in te delen met moderne faciliteiten zoals beamer, scherm, speakers, microfoon en whiteboard. Geniet daarnaast van gezellige borrels in onze Skybar of Playground. De Skybar biedt een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast is de Playground ideaal voor borrels met tafelvoetbal, tafeltennis en darten.

Green room - tot 24 personen

De Green Room heeft een optimale setting voor vergaderingen en creatieve sessies met maximaal 24 personen.

Event space - tot 100 personen

Onze Event Space op de 2e verdieping heeft de gepaste setting voor jouw grootschalige evenementen.

Skybar - tot 120 personen

Onze Skybar, met een adembenemend uitzicht, creëert de perfecte sfeer voor ieder soort evenement.

Playground - tot 100 personen Vergaderen

Verken onze Playground, een optimale omgeving voor interactieve evenementen.

Event space - tot 100 personen

De Event Space op de 1/2 etage is de ideale omgeving voor het houden van presentaties en bijeenkomsten.

Jouw evenement helemaal naar wens

Je betaalt een vast bedrag per persoon per dagdeel. Hiermee ben je ‘member voor een dag’ en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten in het gebouw: je hebt toegang tot de 6 etages inclusief skybar, het buitenterras en de playground met onder andere tafeltennis en darten. Verder is onbeperkt koffie en thee inbegrepen. Natuurlijk zijn de vergader-of eventfaciliteiten inclusief; denk aan een tv of beamer, geluidsset, microfoon en flipover of whiteboards. Daarnaast kunnen we jouw evenement compleet maken met lunch, borrel en/of diner.

Sluit aan bij de member borrel

Host jij je event op donderdag of vrijdag, dan kun je voor een vast bedrag per persoon aansluiten bij onze wekelijkse member borrel (vanaf 16 uur). Het ideale moment om ondernemers, makers en gelijkgestemden te spreken én te genieten van een adembenemend uitzicht over de stad. 

Microlab

Boek een van onze ruimtes in het bruisende Microlab op Strijp-S