pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab

Evenementen

Op zoek naar een toffe ruimte voor jouw evenement?

offerte aanvragen

Eindhoven of Rotterdam

Verschillende soorten evenementen ruimtes

Zowel in hartje Rotterdam als op Strijp-S in Eindhoven biedt Microlab een breed scala evenementenruimtes aan. Zo zijn er ruimtes geschikt voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, brainstormsessies, maar ook voor workshops of bedrijfsborrels.

Onze evenementen ruimtes in Eindhoven

Onze evenementen ruimtes in Rotterdam

 

sportevent icon

Wat wij geleerd hebben van festivals

Bij Microlab geen onverwachte ‘festival’ verrassingen met extra kosten zonder dat je daarop zit te wachten. Je betaalt een vast bedrag per persoon per dagdeel of dag. Hierin zit alles wat je nodig hebt en wat Microlab in huis heeft: koffie en thee, vergaderfaciliteiten, tv/beamer, geluidsset, microfoon, flipover, houtwerkplaats, air hockey, basketbal, - you name it! 

seminar icon

Eigen evenement organiseren

Op zoek naar een inspirerende ruimte voor jouw evenement? Ogen komen tekort wanneer je door de gangen loopt vol glazen kantoor- en vergaderruimtes, kunst, planten en gezellige zithoekjes. Van kick-offs tot bedrijfsborrels en van awardshows tot netwerkevenementen, het kan allemaal bij Microlab. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

borrel icon

Leuk voor de Microlab Community

Wij vinden het tof om verschillende evenementen aan te bieden voor onze community. Zo kunnen members van elkaar leren, samenwerkingen aangaan en elkaar inspireren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel gezellig om jouw mede members beter te leren kennen tijdens een netwerkborrel, barbecue of voetbaltoernooitje.

 

Verschillende soorten ruimtes

Voor ieder evenement heeft Microlab een ruimte die daarbij past. Zo zijn er ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, maar ook voor workshops of zelfs een bedrijfsborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Organiseer een event bij Microlab