pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures

we kunnen allemaal meer bereiken als we middelen en kennis delen

Een stad in een stad

Microlab is vergelijkbaar met een stad in een stad, gebouwd om te inspireren en creativiteit te faciliteren. We hebben een plek gecreëerd waar mensen volledig aan hun eigen bedrijf kunnen werken. Iedereen draagt in zijn of haar eigen authentieke manier bij aan de Microlab community, waar mooie samenwerkingen ontstaan.

Microlab Rotterdam - kantoorruimtes
Microlab-Events-Eindhoven-3

Hoe wij samenwerkingen forceren

De verdiepingen van Microlab zijn zo ontworpen dat jij wel van je vaste plekje af móét komen. We stimuleren je om van elke verdieping gebruik te maken door hier toffe faciliteiten te plaatsen die jij goed kan gebruiken. Zo ontmoet je veel mensen en maak je optimaal gebruik van de skills binnen de community!

Samenwerkingen tussen Microlab en members

Ook Microlab kijkt altijd eerst binnenshuis als we iets of iemand nodig hebben. Veel meubels worden gemaakt door members in de ateliers van Microlab Eindhoven. Maar ook bijvoorbeeld marketing, fotografie, grafisch ontwerp, interieur design, verlichting en bouwakoestiek wordt allemaal door onze members geregeld. Er is altijd wel iemand die de expertise bezit die jij nodig hebt, wat leidt tot waardevolle en langdurige samenwerkingen!

Microlab-Events-Eindhoven-3
Microlab-Events-Eindhoven-3

Samenwerkingen tussen members

...

Een typische dag netwerken binnen Microlab

Netwerken binnen Microlab gebeurt heel natuurlijk, wat voor veel mensen echt fijn is. Tijdens het wachten op jouw verse kop koffie maak je een praatje met de wachtende member voor jou in de rij. Hij vraagt of je toevallig nog een goede grafisch ontwerper kent. Onderweg naar de door jou gereserveerde vergaderzaal loop je tegen een member aan die je nog niet eerder had ontmoet en kom je erachter dat hij jou kan helpen met het ontwerpen van je nieuwe website. Tijdens jouw lunch komt er iemand naast je zitten die in dezelfde business blijkt te werken als jij, en jou tipt over een leuk netwerkevent in de buurt.

Microlab-Events-Eindhoven-3
Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!