pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Rotterdam

Kantoren

Werk met volle aandacht aan wat jij graag doet 

Afspraak maken

Hartje Rotterdam

Voor ieder wat wils

Je hebt keuze uit 125 kantoren, 40 dedicated desks en genoeg flexplekken verdeeld over 6 verdiepingen. Groottes van afsluitbare kantoren variëren waardoor er eindeloos valt te combineren. Handig, als je niet weet waar je over een aantal maanden staat! 

Ontdek de tarieven van Rotterdam

Kantoor of flexplek

Dit is wat je krijgt

Een kantoor binnen Microlab Rotterdam is jouw eigen afgesloten ruimte waarmee jij deel uitmaakt van een groter geheel. Namelijk een community van allerlei verschillende toffe ondernemers en bedrijven.

Geen afgesloten ruimte nodig? Check hier de opties voor een toffe flexplek!

Meer over Coworking & Flexplekken

 

SDG icon 9

Geniet van het uitzicht

Al onze kantoren hebben een gaaf en uniek uitzicht over de stad. Zo kijk je aan de ene kant uit op het stadhuis en het postkantoor, waar je aan de andere kant juist de Euromast of Erasmusbrug kunt zien. En het mooiste; met jouw persoonlijke Microlab pas heb je 24/7 toegang tot jouw plekje!

seminar icon

All-in kantoorruimte

Ogen komen tekort wanneer je door de gangen loopt vol glazen kantoor- en vergaderruimtes, kunst, planten en gezellige zithoekjes. Genoeg inspirerende plekjes voor jouw creativiteit. Lees meer over de verschillende faciliteiten van Microlab Rotterdam, want alles is inclusief!

Meer over onze faciliteiten

SDG icon 16

Geef het jouw eigen draai

Gaaf als jij je eigen meubilair meeneemt, want dat zorgt voor variatie en inspiratie! Ga jij voor creatief en kleurrijk of toch voor strak en modern?  Nog geen meubilair dus liever dat wij het regelen? Geen probleem, ons design team staat klaar om jouw kantoor tof in te richten.

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!