pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Eindhoven

Kantoren

Jij focust je op jouw werk en wij regelen de rest

Afspraak maken

Ontdekkingsreis

Ontdek wat bij jou past

Microlab geeft je de keuze uit 150 afsluitbare kantoren, 60 dedicated desks of flex abonnementen en 80 ateliers verspreid over 7 verdiepingen. Afsluitbare kantoren zijn beschikbaar in verschillende formaten waardoor er eindeloos valt te combineren. Handig, als je niet weet hoe groot jouw team over een aantal maanden is!  

Ontdek de tarieven van Eindhoven

 

Flexplekken

Next level flexwerkplekken

Stap de inspirerende werkomgeving van Microlab binnen en omring je door fanatieke mede ondernemers. Microlab is geschikt voor ZZP’ers, MKB’ers, start-ups, maar ook corporate bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkruimtes zijn meer dan welkom.

Interesse? Maak dan eens een afspraak en kom snel langs bij onze next level flexkantoren in Eindhoven!

Afspraak maken

 

SDG icon 9

Kantoorruimtes en coworking

Hecht jij veel waarde aan flexibele contracten en vind je het belangrijk dat de ruimte beschikt over meerdere faciliteiten? Dan is Microlab Eindhoven de werkplek voor jou! Jij focust je op je werk en wij doen de rest. Lees meer over onze faciliteiten!

Meer over onze faciliteiten

sportevent icon

Maak het jouw eigen kantoor

De kantoren in Microlab zijn transparant, waardoor het tof is als jij je eigen draai aan je kantoor geeft. Dit zorgt voor variatie en inspiratie! Heb jij toch liever dat wij meubilair voor je regelen? Dan staat ons design team klaar om jouw kantoor in te richten. 

 

SDG icon 16

Meer dan alleen een kantoor

Met jouw eigen afgesloten kantoor maak jij deel uit van de community van Microlab. Zo’n 800 members zitten verspreid over de verschillende etages, vrij toegankelijk voor iedereen. Geen afgesloten ruimte nodig? Bekijk dan de opties voor een flexibele werkplek!

Meer over Coworking & Flexplekken

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!