pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Rotterdam

Coworking & flexbureaus

Je kan zelfs aan onzekeukentafel werken

Afspraak maken

Flexwerken

Jij neemt je laptop mee, wij regelen de rest

Je raakt thuis vaak afgeleid, zit altijd maar in dezelfde ‘werkomgeving’ en mist sociaal contact. Aan de andere kant wil je niet vastzitten aan een lang huurcontract en natuurlijk minimaal investeren. Wij begrijpen dat, en hebben daarom voldoende flexplekken ingedeeld om jou te helpen.

Zie jij jezelf wel zitten binnen Microlab Rotterdam en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vergelijk dan de opties en kijk wat het beste bij jou past!

Ontdek de tarieven van Rotterdam

SDG icon 9

Wat krijg je

Een eigen bureau met jouw bedrijfsnaam erop of een flexplek binnen Microlab waarmee jij deel uitmaakt van de community. Een inspirerende werkplek, waar geen ruimte of verdieping hetzelfde is. Toch liever een afgesloten ruimte? Check hier de opties voor jouw eigen kantoor! 

Meer over onze kantoren

borrel icon

Netwerken is leuk

Hoe snel heb jij alle andere members ontmoet? Ons community team organiseert regelmatig activiteiten zoals netwerkevents, sporttoernooien of borrels om je hierbij te helpen. Daarnaast is er altijd wel iemand die een kopje koffie met jou wilt drinken in je welverdiende pauze! 

seminar icon

Ervaar de voordelen

Je bent vrij om klanten te ontvangen en hebt toegang tot professionele faciliteiten en een creatieve omgeving. Wil je toch even in een afgesloten ruimte zitten? Dan reserveer je gemakkelijk met jouw microcoins een van de vele vergaderruimtes!

Meer over onze faciliteiten

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!