pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Rotterdam

Evenementenlocatie

Bekijk het aanbod van Microlab Rotterdam!

Op zoek naar een ruimte voor jouw zakelijke evenement?

Microlab Rotterdam biedt een breed scala evenementenruimtes aan. Zo zijn er ruimtes geschikt voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, brainstormsessies, maar ook voor workshops, netwerkevenementen of bedrijfsborrels.

Boek jouw evenement

 

 

Jouw evenement helemaal naar wens

Je betaalt een vast bedrag per persoon per dag of dagdeel. Maar bij Microlab Rotterdam zijn we niet alleen een locatie; we zijn jouw partner in het creëren van evenementen die perfect bij jouw behoeften passen. Als 'member voor een dag' krijg je toegang tot alle 6 verdiepingen, inclusief de skybar en rooftop terrace, verschillende playgrounds met activiteiten zoals basketbal en minigolf, en natuurlijk onbeperkt koffie en thee. Onze vergaderfaciliteiten zijn inclusief, met opties zoals tv's, beamers, geluidsinstallaties, microfoons, en flip-overs of whiteboards. Bovendien kunnen we jouw evenement compleet maken met een heerlijke lunch, gezellige borrel en/of diner!

Verken onze unieke ruimtes

Afhankelijk van het type evenement en de grootte van de groep bieden wij verschillende soorten ruimtes aan. Onze speciaal ontworpen evenementenruimtes op de 10e en 13e verdieping zijn perfect voor presentaties en bijeenkomsten. Deze ruimtes zijn flexibel in te delen en voorzien van moderne faciliteiten zoals een beamer, scherm, speakers, microfoon en whiteboard. Voor een echt unieke ervaring kun je ook terecht in onze Rooftopbar met een ruim dakterras of onze skybar, waar je op grote hoogte kunt borrelen met een adembenemend uitzicht op de stad.

Green room - tot 24 personen

De Green Room op de 9e verdieping  is de perfecte omgeving voor vergaderingen en samenwerking, geschikt voor groepen tot 24 personen.

Event space - tot 100 personen

Onze ruime en moderne evenementenruimte op de 10e verdieping is perfect voor grotere bijeenkomsten.

Event space - tot 30 personen

Ontdek onze intieme Event Space op de 13e verdieping. Een multifunctionele ruimte die ideaal is voor kleinere groepen tot 30 personen.

Skybar - tot 30 personen Vergaderen

Geniet van de stad vanaf grote hoogte in onze Skybar.

Microlab

Boek een van onze ruimtes in het bruisende Microlab in hartje Rotterdam