pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Rotterdam

Faciliteiten 

Omdat wij ontspanning

ook belangrijk vinden

Afspraak maken

Playground

Zei iemand Playground?

Yes, that’s right. Op elke verdieping van Microlab word je verrast met een tof spelelement. Zo kun je op de 13e verdieping een potje basketballen en is op de 12e verdieping de puttinggreen van Golfbaan Kralingen nagebootst. Nieuwsgierig naar de andere etages? Plan dan je rondleiding! 

Afspraak maken

Nog meer..

Overige faciliteiten

We zijn hard aan het doorbouwen om Microlab Rotterdam naar een hoger niveau te tillen. Op dit moment hebben wij 4 van de 6 etages volledig opgeleverd. Het dakterras met eigen ta[ is zojuist geopend en er komen nog douches, een podcast studio, en meer! 

borrel icon

Geniet van het uitzicht 

Op de bovenste verdieping van Microlab is onze skybar vrij toegankelijk voor alle members. Hier kun je terecht voor een kop koffie met mede-members of genieten van een drankje op de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. We organiseren hier regelmatig toffe evenementen!

seminar icon

Inspirerende vergaderruimtes

Met keuze uit 25 vergaderzalen geschikt voor 2 tot 130 personen is er altijd wel een ruimte welke past bij jouw wensen. Denk hierbij aan brainstorm kamers, bestuurskamers en een grote presentatiezaal waarin je van alle benodigdheden wordt voorzien. 

Onze vergaderruimtes in Rotterdam

 

SDG icon 9

All-in coworking space

Wij nemen graag al jouw randzaken uit handen, zodat jij je volledig op je werk kunt focussen. Van heerlijke Jura koffie, een receptie waar je altijd terecht kan, postdiensten, topkwaliteit printers, veel hangplekjes, een goed werkend Cisco netwerk en uiteraard een gevulde bar.

FOTOBOEK

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!