pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures

community

Microlab community

Dagelijks verwelkomen wij zo’n 230 bedrijven met een zeer diverse community van meer dan 800 members in Eindhoven. In Rotterdam hebben inmiddels meer dan 100 verschillende bedrijven met zo’n 300 members zich aangesloten bij de community. Hier openen wij nog verschillende verdiepingen bij en verwachten deze aantallen binnen een jaar te verdriedubbelen! Nieuwsgierig naar de members? Lees dan hier meer!

Microlab Rotterdam - kantoorruimtes
Microlab-Events-Eindhoven-3

We kunnen allemaal meer bereiken als we middelen en kennis delen

Buiten het feit dat werken binnen Microlab heel inspirerend en gezellig is, brengt het ook vele voordelen met zich mee voor jouw bedrijf. Zo komen er regelmatig verschillende waardevolle samenwerkingen tot stand en worden netwerken met elkaar gedeeld.

Community team

In zowel Eindhoven als Rotterdam hebben wij een hecht community team als aanspreekpunt voor alle members, hun gasten en bezoekers van de vele evenementen. De Community Makers zijn de ‘go-to’ personen van alles wat er binnen Microlab gebeurt. Ons team zorgt dat jij je direct thuis voelt en niets tekort komt, zodat jij je volop kan focussen op je werk!

Microlab-Events-Eindhoven-3
Microlab-Events-Eindhoven-3

Donaties aan organisaties

Ben jij net nieuw bij Microlab, dan krijg je een persoonlijke welkomst rondleiding en word je voorgesteld aan mede members. Het community team organiseert daarnaast regelmatig evenementen zodat members elkaar (beter) leren kennen. Zo kunnen members zich maandelijks aanmelden voor de ‘koffiedate’, verschillende workshops en gezellige borrels. Meer weten? Check dan de actuele agenda!

Wij maken graag impact

Wij vinden het belangrijk om de wereld een beetje beter en mooier te maken. Want iedereen verdient gelijke kansen - en dus bieden wij deze kansen. Het is namelijk super tof om mensen te helpen! Ben je benieuwd hoe Microlab dit doet of kun je zelf wel wat hulp gebruiken? Lees dan meer over ons Impact Programma.

Microlab-Events-Eindhoven-3
Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!