pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Eindhoven

VERGADERRUIMTES

Inspirerende vergaderruimtes op Strijp-S

Evenement boeken?

Microlab voor iedereen

In het hart van bruisend stadsdeel Strijp-S in Eindhoven ligt Microlab. Microlab is een coworking space voor makers. Hier komen circa 200 bedrijven en hun 800 medewerkers samen om kantoorruimte, hout-, metaal- en keramiek werkplaatsen met elkaar te delen. Dit zorgt voor een inspirerende en veelzijdige locatie met een sfeer die je evenement net even anders maakt.

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een teamsessie, workshop of presentatie? Microlab Eindhoven beschikt over 15 verschillende vergaderruimtes geschikt voor 2 tot 120 personen. Neem contact op met onze eventmanager Lieke en bespreek de opties! 

offerte aanvragen

 

 

seminar icon

Gratis gebruik meeting rooms members 

Als Microlab member reserveer je gratis een van de vele vergaderruimtes beschikbaar voor groepen van 2 tot 120 personen. Alle ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, gelegen midden in het hart van onze community. 

sportevent icon

Microlab member voor een dag 

Als gast van Microlab ben je ‘member for a day’. Je ervaart de vibe die onze members creëren in een broeinest van creativiteit. Jouw vergaderruimte ligt midden in het hart van de bedrijvigheid. Als member voor een dag heb je toegang tot alles wat Microlab te bieden heeft! Lees dus snel meer over de skybar, playground, en hangplekjes.

Meer over onze faciliteiten

SDG icon 9

Geen standaard congreslocatie

Het is inspirerend om te leren van de successen en fouten van anderen. Koffie en thee pak je dus gewoon in een van de community spaces in het pand. Borrelen doe je in de skybar en tafeltenniscompetities organiseer je op de playground. Hierdoor ontstaat kruisbestuiving en voel je de sfeer van ondernemerschap, creativiteit en innovatie. 

Verschillende vergaderruimtes

Tot 4 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een presentatie voor een klein gezelschap? Boek dan een kleine meetingroom tot 4 personen!

Tot 12 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een vergadering met meerdere teamleden? Boek dan een meetingroom tot 12 personen!

Tot 30 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een vergadering met het gehele team? Boek dan een meetingroom tot 30 personen!

tot 120 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een zakelijk netwerkevent organiseren? Zelfs een complete meeting room tot wel 120 personen is mogelijk!

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!