pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Eindhoven

ATELIERS & WERKBANKEN

Jij hebt de ideeën, wij het gereedschap

Afspraak maken

Atelier nodig?

De perfecte plek voor echte vakmensen

Op zoek naar een flexibele all-in werkplaats? Jouw visie werkelijkheid laten worden in het creatieve hart van Eindhoven? Microlab biedt de ideale locatie en faciliteiten voor jouw creaties. Ja, dat lees je goed! Jij hoeft je echt alleen maar op je werk te focussen, terwijl wij de rest regelen.

Bekijk hieronder onze tarieven of plan een gratis rondleiding door jouw toekomstige werkplaats!

Ontdek de tarieven van Eindhoven

sportevent icon

Jij je werk, wij de rest

Je hebt 24/7 toegang tot jouw persoonlijke werkbank of atelier terwijl je wordt omringd door andere members. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de hout-, metaal en keramiekwerkplaats. Wij onderhouden alle professionele apparatuur terwijl jij je volledig kunt focussen op jouw werk!

 

SDG icon 10

Professionele apparatuur

De werkplaatsen zijn voorzien van professionele apparatuur zoals een Altendorf tafelzaag, schaafmachine, vandiktemachine, afkortzaag, lintzaag, draaibank, professionele stofafzuiging en keramiekoven. Wil je hier gebruik van maken? Informeer dan even bij het community team of volg een cursus!

SDG icon 9

Atelier of werkbank?

Zie jij jezelf wel werken in jouw eigen ingerichte atelier met naambordje naast de deur? Beschik jij graag over 12 tot 30 m2 om je werk en gereedschap op te bergen? Dan raden wij je een eigen atelier aan. Niet zoveel ruimte nodig en toch liever een persoonlijke werkbank om alles veilig in op te slaan? Ga dan voor je eigen werkbank!

Laat je inspireren

Ontdek nog meer voordelen..

Microlab biedt meer dan 500 vierkante meter aan werkpleinen om te werken aan grote projecten. Je kan gemakkelijk laden en lossen voor de deur en komt nooit voor verrassingen te staan wat betreft bijkomende kosten.

Daarnaast verwennen we je binnen Microlab met de nodige faciliteiten voor ontspanning: een prachtige Skybar, playground, en gezellige borrels aan het eind van de week om anderen te leren kennen!

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!