pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Rotterdam

Vergaderruimtes

Inspirerende vergaderruimtes in hartje Rotterdam

Afspraak maken

Evenement boeken?

Microlab voor iedereen

In het hart van Rotterdam ligt Microlab. Microlab is een coworking space voor makers. Hier komen  bedrijven en ZZP'ers samen om kantoorruimte, flexplekken en kennis met elkaar te delen. Dit zorgt voor een inspirerende en veelzijdige locatie met een sfeer die je evenement net even anders maakt.

We bieden een breed scala aan inspirerende vergaderruimtes aan voor zowel externe partijen als voor onze members. Wil je rustig vergaderen met jouw team of juist een presentatie geven voor 120 man publiek? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

offerte aanvragen

seminar icon

Gratis gebruik meeting rooms members 

Als Microlab member reserveer je gratis een van de vele vergaderruimtes, beschikbaar voor groepen van 2 tot 120 personen. Alle ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, gelegen midden in het hart van onze community. Ben jij klaar om geïnspireerd te worden? Lees dan snel verder.

sportevent icon

Microlab member voor een dag

Als gast van Microlab ben je ‘member for a day’. Je ervaart de vibe die onze members creëren in een broeinest van creativiteit. Jouw vergaderruimte ligt midden in het hart van de bedrijvigheid. Als member voor een dag heb je toegang tot alles wat Microlab te bieden heeft! 

Meer over onze faciliteiten

SDG icon 9

Geen standaard congreslocatie

Het is inspirerend om te leren van de successen en fouten van anderen. Koffie en thee pak je dus gewoon in een van de community spaces in het pand. Hierdoor ontstaat kruisbestuiving en voel je de sfeer van ondernemerschap, creativiteit en innovatie. Dat maakt coworking zo inspirerend. 

Skyline Rotterdam

Skybar met uitzicht over de stad

Jouw vergadering goed afsluiten? Dat kan in onze gloednieuwe skybar met een adembenemend uitzicht over de gehele stad. Je bent hier voorzien van een beamer, goede geluidsinstallatie en natuurlijk alle benodigdheden voor een gezellige borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Verschillende vergaderruimtes

Tot 4 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een presentatie voor een klein gezelschap? Boek dan een kleine meetingroom tot 4 personen!

Tot 12 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een vergadering met meerdere teamleden? Boek dan een meetingroom tot 12 personen!

Tot 30 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een vergadering met het gehele team? Boek dan een meetingroom tot 30 personen!

Tot 120 personen Vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. Een zakelijk netwerkevent organiseren? Zelfs een complete meeting room tot wel 120 personen is mogelijk!

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!