pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures
Microlab Eindhoven

FACILITEITEN

Want er moet ook tijd zijn voor ontspanning

Afspraak maken

Ontspanning

Onze faciliteiten

Naast kantoren, vergaderruimtes en flexplekken heeft Microlab nog veel meer. 

Zo kan je gebruikmaken van de fotostudio op de begane grond, bijvoorbeeld om een van je toffe producten te fotograferen. Daarnaast is er ruimte om te koken op de grote kookplaat op de tweede verdieping. Geniet van je gerecht op het aaneengelegen dakterras en je hebt een heerlijke middag.

Wist je dat je zelfs vergaderingen of evenementen kunt organiseren in Microlab?

Meer over Evenementen

The playground

Hoe competitief ben jij?

Rough day? Op de begane grond van Microlab vind je onze super toffe playground. Hier is ruimte voor een potje poolen, darts, shuffly, tafeltennis, of tafelvoetbal om je energie in kwijt te kunnen. Toch meer van de bord- en kaartspellen? Maak dan je collega’s in met de talloze leuke spellen waar je uit kunt kiezen.

 

seminar icon

Veel inspirerende vergaderruimtes

Als Microlab member reserveer je makkelijk en geheel gratis een van de vele vergaderruimtes. Je hebt keuze uit 25 verschillende ruimtes geschikt voor 4 tot 120 personen. Denk aan brainstormkamers, bestuurskamers en presentatiezalen met alle faciliteiten. Hiermee heb je altijd een geschikte ruimte! 

Onze vergaderruimtes in Eindhoven

borrel icon

Genieten van het uitzicht over Strijp-S  

Op de zesde verdieping van Microlab vind je onze skybar, vrij toegankelijk voor alle members. Je kan hier de hele dag terecht voor een kop koffie of om een luchtje scheppen op het balkon terwijl je van het uitzicht geniet. Op donderdagen en vrijdagen staat vanaf 16:00 uur de muziek aan en de tap open voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. 

SDG icon 10

Metaal-, keramiek- en houtwerkplaats 

Als Microlab member heb je vrij toegang tot alle drie de werkplaatsen. Deze zijn voorzien van professionele machines zoals een Altendorf tafelzaag, schaafmachine, Vandiktebak, afkortzaag, lintzaag, draaibank, professionele stofafzuiging, een keramiekoven en meer! Wil je hier gebruik van maken? Lees dan verder.

Meer over onze werkplaatsen

Wij regelen het..

All-in coworking space

Wij nemen graag al jouw randzaken uit handen, zodat jij je volledig op je werk kunt focussen. Van heerlijke Jura koffie, een receptie waar je altijd terecht kan, postdiensten, topkwaliteit printers, veel hangplekjes, een goed werkend Cisco netwerk en uiteraard een gevulde bar.

FOTOBOEK

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!