Microlab in
de pers

Inside rotterdam - logo

Rotterdam - Microlab already offers coworking places and office spaces in Eindhoven. This September it will open a second office in the Rotterdam Building on the centrally located Aert van Nesstraat. In addition to workplaces, the location also offers meeting rooms, event spaces, and a members-only sky bar with a restaurant to connect Rotterdammers.

Lees meer

Greater rotterdam - logo

 

Rotterdam - Na Eindhoven wordt Rotterdam de tweede Nederlandse stad met een vestiging van Microlab. De zes etages die Microlab in gebruik neemt bovenin het imposante Rotterdam Building bieden ruimte aan diverse vormen van coworking, flexwerk- en office space. De centraal gelegen locatie aan de Aert van Nesstraat biedt naast werkplekken echter ook meeting- en eventruimtes zoals bijvoorbeeld een skybar.

Lees meer

Persbericht:

In het kader van de lopende herontwikkelingen op Strijp-S, zoals recent bekend gemaakt in het Eindhovens Dagblad, kondigt Microlab zijn plannen aan om het bedrijfspand naar een A-label te brengen. Het primaire doel is het borgen van het unieke en diverse ecosysteem dat Microlab sinds 2016 heeft opgebouwd, terwijl bestaand vastgoed op een duurzame manier wordt gemoderniseerd. 

Lees meer