pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures

Microlab Rotterdam Flexibele kantoorruimte en coworking in Eindhoven

Afspraak maken
wat-je-krijgt
Lees verder

Whats happening...

Plein_LiSt_2023_01_10Capture0196-2

Ruim aanbod aan Flexibele kantoorruimte en coworking in Eindhoven met all-in service

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven? Hecht jij veel waarde aan flexibiliteit en vind je het belangrijk dat de ruimte beschikt over meerdere faciliteiten? Dan is Microlab Eindoven dé werkplek voor jou! Jij focust je op je werk, wij op de faciliteiten die dit voor jou makkelijker maken. 

Wat krijg je

Wij nemen voor jou alle randzaken uit handen. Oftewel: totale ontzorging. Zodat jij je volledig kan storten op je werk. Microlab Eindhoven is een inspirerende werkplek waar jij met mede ondernemers werkt aan successen. 

Een werkomgeving met een huiselijke en persoonlijke sfeer

Geen zakelijke, koude en onpersoonlijke kantoren.. Maar een inspirerende werkplek met het huiselijke warme gevoel van thuis. Een plek waar jij elke dag weer met een prettig gevoel heen gaat. Binnen Microlab verwennen wij je met de nodige faciliteiten: een prachtige Skybar, borrels aan het eind van de week, flexibele contracten, mooie veelzijdige werkruimtes en een douche zodat jij je op kan frissen na de wekelijkse bootcamp.

Atelier of werkplaats huren? 

Bij Microlab Eindhoven heb jij de mogelijkheid jouw eigen atelier of werkplaats te huren. Ja, dat lees je goed! Jij hoeft je echt alleen maar op je werk te focussen, terwijl wij de rest regelen.

Atelier huren | v.a. €350 p.m. 

Je krijgt je eigen atelier van 12m2 om je werk en gereedschap op te bergen. Een eigen atelier met naambordje en 12 tot 30 vierkante meter om je spullen veilig op te bergen.

Werkplaats huren | v.a. €250 p.m.

Krijg je eigen persoonlijke werkbank om je apparatuur en werkstukken in te bewaren. Een eigen werkbank die je mag personaliseren (wij raden je aan een deur met slot te maken!)

Afspraak maken

Mitchell-van-Eijk_Microlab-10_2021

Next level flexwerkplekken

Stap de inspirerende werkomgeving van Microlab binnen en omring je door fanatieke mede ondernemers. De Microlab flexkantoren in Eindhoven zijn geschikt voor ZZP'ers, MKB'ers, start-ups, maar ook corporate bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkruimtes zijn meer dan welkom. Heb je interesse? Maak dan eens een afspraak en kom snel langs bij onze Next Level Flexkantoren in Eindhoven.

Afspraak maken

Het onderscheidende vermogen
van Microlab Eindhoven

2018_Microlab_OurBeliefs_02-05

All-in coworking space

Als member van Microlab Eindhoven profiteer jij van onze all-in service. Ons service team zorgt dat het je aan niets ontbreekt en meer... Heerlijke Jura koffie, een receptie waar je altijd terecht kan, postdiensten, een skybar met prachtig uitzicht en gevulde bar en uiteraard een goed werkend Cisco netwerk. 

2018_Microlab_OurBeliefs_02-06

Actieve Microlab community

De community van Microlab bestaat uit fanatieke members. Join de Microlab community en ervaar de gezellige collegiale sfeer. Tevens biedt onze community perspectief voor het bundelen van krachten en interessante samenwerkingen.

2018_Microlab_OurBeliefs_02-03

Creatieve locatie in Eindhoven

Imponeer klanten en medewerkers met de creatieve, moderne en industriële uitstraling van Microlab Eindhoven. We bevinden ons op Strijp-S. Dé creatieve Hotspot van Eindhoven. Tevens perfect te bereiken met OV, fiets of auto.

Flexibele kantoorruimte huren?
Voordelen op een rijtje!

Offices
€450-500 /maand/member

Voor bedrijven en entrepeneurs met een eigen all-inclusive kantoor ruimte

Dedicated
€300 /maand/member

Een vaste plek in onze Community Space, voor klein-ondernemers en ZZP'ers.

Nomad
€210 /maand/member

Voor flexwerkers en ZZP'ers. Kies elke dag een nieuwe favoriete plek om te werken.

Flexibele memberships
Vanaf 3 maanden
Vanaf 3 maanden
Vanaf 1 maand
24/7 toegang
08:00-18:00
Community space
Eigen bureau
Privé kantoor
Meeting rooms
Meeting rooms
Energieverbruik inbegrepen
Postadres registratie
Services
Receptie service
Community service team
Schoonmaak
Super snel internet
Gratis koffie & thee
Printen & Scannen
Microcoins
20+2p.p
11+2p.p
Additioneel
Member netwerk
Events
Community events
Microlab Academy
Skybar drinks - Donderdagen en vrijdagen

Wat vinden onze members van Microlab

 • De vele facilitaire services die Microlab biedt, ontzorgen zodanig dat dit een plek is waar je jezelf kan focussen op wat er echt toe doet.

  Tessa Dwyer Connect
 • Microlab is een warme omgeving met veel daglicht en een kleurrijk interieur wat maakt dat je met mee energie je werk doet. Vooral de skybar is een fijne plek en nodigt erg uit om zowel met je eigen collega's als met andere members een drankje te gaan drinken.

  Tessa Dwyer Connect
 • Microlab biedt flexibiliteit in de groeifase van een bedrijf. Er zijn genoeg mogelijkheden om extra ruimte te krijgen en de optie van een jaarcontract heeft voor ons voordelen die niet overal worden geboden.

  Glenn Bergmans Dutch Coding Company
 • Wij als Dutch Coding Company hebben binnen Microlab steeds een stap verder kunnen maken doordat er genoeg mogelijkheid was om door te groeien. Dit maakt Microlab een goede plek voor bedrijven in de scale up fase.

  Glenn Bergmans Dutch Coding Company
 • Het is niet de vraag waarom je naar Microlab gaat, maar wanneer...

  Microlab is een inspirerende en creatieve omgeving met mensen die meedenken met je bedrijf. Het DNA van Microlab vult ons bedrijf Bellus Toys supergoed aan, waardoor je niet 1 maar 2 stappen vooruit kunt zetten.
  Zo organiseert Microlab ook altijd leuke activiteiten voor elk wat wils... En natuurlijk de borrels in de Skybar... 😉

  Jacob Westland Bellus Toys
 • Bij de opstart van onze vereniging in 2019 hebben we direct gekozen voor een huisvesting in Microlab. Ik vind de community zeer waardevol. Je hebt alle expertises in huis! We hebben in twee jaar tijd dan ook met meerdere members van Microlab samengewerkt. Samen sta je sterker en maak je de maatschappij mooier.

  Jake Aerdts Ledenservice Zuidzorg
 • Met de faciliteiten, evenementen en sfeer die Microlab biedt, kunnen we de juiste mensen aantrekken en behouden. Wat voor mij als ondernemer ook interessant is, is het flexibele karakter. Wij zijn hier van 12 naar 30 medewerkers gegroeid. Microlab is schaalbaar. En dat is voor ons als 'in beweging zijnde' organisatie erg belangrijk.

  Emile ABS E BUSINESS
 • In 2019 zijn we naar het Microlab verhuisd vanwege de uitstraling, het gevoel en mogelijkheden voor onze medewerkers. Denk aan sporten, borrels en een werkplek die 24/7 beschikbaar is. Inmiddels hebben we ontdekt hoe waardevol het concept coworking is en zijn intern al 3x zonder problemen verhuisd.

  Wesley ScherpOnline

Bekijk enkele faciliteiten
van Microlab Eindhoven

Vergader ruimtes vergaderen

Als Microlab member boek je makkelijk en geheel gratis een van de vele meeting ruimtes. We hebben meerdere ruimtes beschikbaar van 4 - 100 personen in verschillende stijlen. Altijd een geschikte ruimte voor jouw gezelschap! 

Skybar ontspannen

Onze Skybar is dé perfecte locatie om de week af te sluiten onder het genot van een borrel met je collega's of mede Microlab members. Of verwelkom je zakelijke afspraken in de Skybar en kijk uit over het mooie Eindhoven, met het Philips Stadion en het Evoluon in een oogopslag. Do we need to say more...

Playground ontspannen

Je hoofd leeg maken en even lekker ontspannen doe je bij de playground! Microlab is voorzien van meerdere plekken waar jij jouw collega of mede member verslaat met een spannend potje pingpong of tafelvoetbal.

Community ruimtes coworking

Elke etage beschikt over Community Spaces. Plekken waar members kunnen werken, verbinden en brainstormen. Deze ruimtes zijn ingericht met een prettige huiselijke sfeer. We noemen ze ook wel onze stadspleinen.

Locatie

Kastanjelaan 400,
5616 LZ, Eindhoven

Route

Rondleiding? Boek een afspraak in Microlab Eindhoven

Heb jij interesse of specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. We leiden je graag persoonlijk rond in Microlab Eindhoven onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Pas dan begrijp je echt de meerwaarde van Microlab.

Maak een afspraak via onderstaand formulier