pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures

Het is geweldig om mensen te helpen

Impact programma

Wij vinden het belangrijk dat Microlab toegankelijk is voor iedereen. Dus niet alleen voor mooie succesvolle ondernemingen, maar ook voor maatschappelijke organisaties die impact maken. Stichtingen helpen wij graag een handje door kantoren en evenementenruimtes met flinke korting, of in sommige gevallen zelfs gratis, weg te geven. Dat is tof, want wij houden van delen én impact maken!

Afspraak maken

Microlab Rotterdam - kantoorruimtes
Microlab-Events-Eindhoven-3

Gelijke kansen in Eindhoven

Verschillende maatschappelijke organisaties hebben zich inmiddels bij Microlab Strijp-S aangesloten. Zo zit Lumens op de 5e etage met een huiskamer voor slachtoffers van mensenhandel en bieden passende hulp. Vanuit het Impact Programma kunnen wij dit kantoor gratis aanbieden, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de begeleiding van slachtoffers. Ook maakt de Trudo Weekendschool gebruik van een ruimte in Microlab

Impact in Rotterdam

In Rotterdam steken wij diverse organisaties een hart onder de riem. Zo hebben wij Rotterdamse Dakendagen en UP!Rotterdam een gratis kantoor aangeboden omdat wij het tof vinden dat zij de stad mooier maken. Rotterdam Pride kan zich ook bij dit rijtje aansluiten. Zij strijden voor een samenleving waar iedereen zich thuis voelt, in lijn met inclusiviteit op de Microlab vloeren!

Microlab-Events-Eindhoven-3
Microlab-Events-Eindhoven-3

Donaties aan organisaties

Naast het sponsoren van kantoren en evenementenruimtes dragen wij ons steentje bij door een deel van onze omzet te doneren aan organisaties met een missie die aansluit bij die van ons.

Jouw kantoor

De kantoren in Microlab zijn transparant, waardoor het tof is als jij je eigen draai aan je kantoor geeft. Dit zorgt voor variatie en inspiratie! Heb jij toch liever dat wij meubilair voor je regelen? Dan staat ons design team klaar om jouw kantoor tof in te richten.

Microlab-Events-Eindhoven-3
Microlab-Events-Eindhoven-3

Next-level flexwerkplekken

Stap de inspirerende werkomgeving van Microlab binnen en omring je door fanatieke mede ondernemers. Microlab is geschikt voor ZZP’ers, MKB’ers, start-ups, maar ook corporate bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkruimtes zijn meer dan welkom. Interesse? Maak dan eens een afspraak en kom snel langs bij onze next level flexkantoren in Eindhoven!

Afspraak maken

Microlab

Benieuwd of Microlab iets voor jou is? Kom langs!