pin

Vestigingen

Microlab_colors_Artboard-4-1

Ons verhaal

Microlab_01-7

Vacatures

Flexibele kantoorruimte huren? Huur een prachtig en full-serviced flexkantoor

Afspraak maken
flex1-min
Lees verder
offices-min1

Ruim aanbod aan Flexible kantoor- ruimtes bij Microlab

Geen zin in lange huurcontracten omdat je niet weet waar je over x aantal maanden staat en gewoon flexibel wilt zijn? Geen zin om tijd en energie te besteden om de nodige faciliteiten voor een kantoorruimte te regelen?

Je wilt flexibel zijn en alle zorgen met betrekking tot faciliteiten en services uit handen geven, zodat jij je kan focussen op jouw eigen activiteiten? Microlab geeft je de mogelijkheid om met volle aandacht te werken aan wat jij graag doet en waar jouw expertise ligt. Kom snel eens kijken bij onze prachtige, full-service flexibele kantoorruimte.

skybar-min-1

Prachtige full-serviced kantoorruimte in hartje Rotterdam

Een inspirerende werkplek, waar geen verdieping en geen kantoor hetzelfde is. Onze locaties zijn er om ontdekt te worden; vol glazen flexibele kantoorruimtes, kunst, planten en warm ingerichte community spaces. Microlab brengt facilitaire diensten naar een volgend niveau. Wij denken aan de zaken waarvan je niet wist dat je het nodig had: flexibele contracten, een douche, prachtige werkruimtes, borrels op donderdag en vrijdag, skybar en honderden gelijkgestemde makers en innovators om mee om te gaan, en samen verder te ontwikkelen.

Jij neemt je laptop mee en wij regelen de rest

En ja, we bieden ook de essentiële dingen die je nodig hebt om je bedrijf te runnen: vergaderzalen, 24/7 toegang, meubilair*, snel internet, schoonmaak en niet onbelangrijk; heerlijke koffie & thee. Toch liever een beetje van ‘jezelf’? Je bent vrij om eigen meubilair mee te nemen om jouw flexibele kantoorruimte in te richten.

Blije vrouw met laptop
cta-person2 person_5 person_4 person_6-1 cta-person1@2x

Een andere dimensie aan flexkantoren

Ben jij die start-up, MKB’er, ZZP’er of juist corporate die op zoek is naar flexibele kantoorruimte, in een inspirerende omgeving, in het hart van Strijp-S en Cool district omringd door ondernemende mensen net zoals jij? Waar wacht je nog op en kom eens kijken om Microlab zelf te beleven! Flexibel zijn krijgt bij Microlab een hele andere dimensie.

Afspraak maken

Waarin Microlab
zichzelf onderscheidt

2018_Microlab_HowWeDoThings_04-01-1

Full coworking space service

No more worries! Je kan je als bedrijf richten op je eigen activiteiten terwijl wij de rest regelen. Dit alles op een niveau dat lastig zelf te behalen is. Microlab brengt de facilitaire services naar the next level: van Jura koffie, Cisco netwerk, Skybar met Brand en Heineken 0,0 tot receptie en postdiensten. Niet te vergeten: overal staan echte planten.

2018_Microlab_HowWeDoThings_04-04 (1)

Actieve & diverse community binnen microlab

Maak deel uit van een actieve en diverse community met veel kansen voor samenwerking of gewoon gezelligheid natuurlijk. Zoals wij bij Microlab graag zeggen: wel de lusten van collega’s maar niet de lasten. Van start-ups, MKB, corporates, ZZP’ers en veel meer.

2018_Microlab_HowWeDoThings_04-09

Een top locatie in Rotterdam

Maak indruk op je team en klanten met een representatieve flexibele kantoorruimte binnen Microlab. Gelegen in een stedelijke omgeving die een rijk scala aan eetgelegenheden, conceptstores en hippe ondernemingen bieden. Goed bereikbaar met OV, fiets, auto en parkeer mogelijkheden.

Flexibele kantoorruimte huren?
Voordelen op een rijtje!

Offices
€375-425 /maand/member

Voor bedrijven en entrepeneurs met een eigen all-inclusive kantoor ruimte

Dedicated
€275 /maand/member

Een vaste plek in onze Community Space, voor klein-ondernemers en ZZP'ers.

Nomad
€175 /maand/member

Voor flexwerkers en ZZP'ers. Kies elke dag een nieuwe favoriete plek om te werken.

Flexibele memberships
Vanaf 3 maanden
Vanaf 3 maanden
Vanaf 1 maand
24/7 toegang
08:00-18:00
Community space
Eigen bureau
Privé kantoor
Meeting rooms
Phone booth
Energieverbruik inbegrepen
Postadres registratie
Services
Receptie service
Community service team
Schoonmaak
Super snel internet
Lucifer koffie & thee
Printen & Scannen
Microcoins
20+2p.p
11+2p.p
Additioneel
Member netwerk
Events
Community events
Microlab Academy
Skybar drinks - Donderdagen en vrijdagen

Word jij ook een van onze ruim 200 tevreden members?

Microlab won de Award voor Beste Coworking Space en staat bovenaan in de rankings op Coworker.com.

It's a very nice and cool place. Nice people to work with, service is great. Spaces to work and/or co-work in are very nice and comfortable. Love to work here.

Suzanne

The environment is very nice, full of plants. There are free drinks (coffee, tea, and sometimes beers :)) You can find a meeting room when you like to have one, it's not busy, it's spacious. Internet speed is good. Great view from the terrace.

Nazli

It's an awesome place where you can find everything to run your business!

Maarten

Bekijk enkele
van de faciliteiten

Meeting rooms

Boek als member gratis een van de vele meeting rooms beschikbaar van 4 - 100 personen voor welke gelegenheid dan ook. De meeting rooms zijn volledig voorzien van alle gemakken en gelegen midden in het hart van onze community.

Skybar

Vanuit de Skybar ontdek je Rotterdam zoals je de stad nog niet hebt mogen bewonderen. Dit de plek waar alle members samenkomen; de perfecte omgeving om gedurende de dag zakelijke afspraken te verwelkomen onder genot van een kop koffie of proost 's avonds op alle behaalde successen of gewoon omdat het kan.

Playground

Even toe aan een andere omgeving en wat ontspanning? Stap de Playground binnen en speel een van de toffe games met andere members. Everything is possible!

Community space

Een stad-binnen- een-stad, de community spaces zijn de stadspleinen waar members werken en met elkaar verbinden. Ingericht in een warme huiselijk sfeer en geen een verdieping hetzelfde.

Neem contact op voor een rondleiding

De enige manier om Microlab echt te begrijpen, is door het te zien. Wellicht heb je ook nog specifieke vragen? Dan biedt onze persoonlijke rondleiding de perfecte uitkomst voor jou, natuurlijk onder het genot van een lekkere kop koffie! We zullen je ook aan enkele van onze inspirerende members voorstellen.

 

Contact us